About
Me.

Καλώς ήρθες στην ιστοσελίδα μου!

Είμαι η Στέλλα Ζαφειροπούλου, Life & Business Coach, μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος ενός υπέροχου ανθρώπου.

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, όπου ζω έως σήμερα. Είχα, όμως, τη χαρά να ταξιδέψω σε πολλά μέρη και να έρθω σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και ανθρώπους που με βοήθησαν να γνωρίσω καλύτερα τον κόσμο και τον ίδιο μου τον εαυτό.

Σήμερα, διατηρώ τη δική μου επιχείρηση, προσφέροντας υπηρεσίες life & business coaching τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσω online συνεδριών.

Αυτός είναι κι ο λόγος που βρίσκεσαι εδώ σήμερα, έτσι δεν είναι;

Επίτρεψέ μου, λοιπόν, να συστηθώ και να μοιραστώ μαζί σου κάποια πράγματα για τον εαυτό μου και τις εμπειρίες που με οδήγησαν στον συναρπαστικό τομέα του coaching.

Λίγα λόγια για μένα

Μπήκα στον επαγγελματικό στίβο από μικρή ηλικία. Σε όλη τη διάρκεια της φοιτητικής μου ζωής, πέρασα από διάφορα αντικείμενα εργασίας, γνωρίζοντας πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους. Κάθε επαγγελματική εμπειρία ήταν για εμένα ένα μάθημα για το τι συντελεί στο να είσαι ένας καλός επαγγελματίας.

Αφού πήρα το πτυχίο μου στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική και έγινα για πρώτη φορά μητέρα, μπήκα στον εταιρικό κόσμο, όπου εργάστηκα για μία δεκαετία. Εκεί επένδυσα σε στοιχεία όπως η οργάνωση, η δομή, η σοβαρότητα απέναντι σε αυτό που κάνεις και στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι, η ευγένεια προς κάθε συνομιλητή και οι επικοινωνιακές δεξιότητες.

Μέσα σε αυτήν τη δεκαετία ξεκίνησα να εργάζομαι σκληρά με τον εαυτό μου. Έδωσα μια δεύτερη ευκαιρία στην προσωπική μου ζωή, με συνειδητή επιλογή του συντρόφου μου. Αντιλήφθηκα, επίσης, ότι πλέον δεν με κάλυπταν οι «αριθμοί» που μέχρι τότε με εξισορροπούσαν συναισθηματικά και ήθελα να ασχοληθώ με τον άνθρωπο.

Πήρα, λοιπόν, την απόφαση να αλλάξω γνωστικό αντικείμενο. Το 2018, τελείωσα το πρόγραμμα του Life Coaching στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Την επόμενη χρονιά, το 2019, ολοκλήρωσα και το Certificate in Coaching – AC accredited στο ίδιο πανεπιστήμιο.

Στη συνέχεια, ήρθε στη ζωή μου η εγκυμοσύνη του δεύτερού μου παιδιού, μαζί με την covid εποχή. Περνώντας αυτήν τη δοκιμασία όπως όλοι μας και βλέποντας καθημερινά ανθρώπους γύρω μου να δοκιμάζονται σε όλους τους τομείς, αποφάσισα ότι είχε έρθει η ώρα να ακολουθήσω την κλίση μου και να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα: να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση ως Life & Business Coach και να γίνω ο άνθρωπος που θα είναι στο πλάι σου, θα σε στηρίξει και θα πιστέψει σε σένα και τις δυνατότητές σου.

Εκπληρώνοντας, λοιπόν, και αυτό το όνειρό μου, έφτασε η στιγμή στη ζωή μου που ένιωσα πληρότητα και ολοκληρωμένη σε όλους τους τομείς. Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να το καταφέρεις κι εσύ. Να κάνεις μια ολοκληρωμένη ζωή και να γεμίσεις την ψυχή σου, καταφέρνοντας τους στόχους σου σε όλους τους τομείς που είναι σημαντικοί για εσένα.

Οι αξίες μου

Ο τρόπος που μεγάλωσα, τα προσωπικά μου βιώματα και η συνεχής προσωπική εργασία με τον εαυτό μου, έχουν σμιλεύσει τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου.

Βασικές αρχές και αξίες στη ζωή μου είναι:

Η αγάπη

Με αγάπη και πραγματικό ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο, προσπαθώ να βοηθήσω την κάθε ανθρώπινη ψυχή να βρει το μονοπάτι που θα την οδηγήσει στην απελευθέρωση και αυτοπραγμάτωση.

Ο σεβασμός

Πιστεύοντας ότι κάθε ανθρώπινη ψυχή είναι ίση με την άλλη, χωρίς να κρίνω κανέναν και με σεβασμό στη διαφορετικότητα, είμαι έτοιμη να συνδεθώ ψυχικά, με ειλικρινή διάθεση, με όποιον έχω απέναντι μου και να καλλιεργήσω ένα κλίμα εμπιστοσύνης, σεβασμού και αξιοπρέπειας.

Η ισότητα

Πιστεύω ακράδαντα ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσιοι, έχουν τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες δυνατότητες να προοδεύσουν και αν εργαστούν πάνω σε αυτές, μπορούν να κατακτήσουν διαφορετικά επίπεδα εξέλιξης.

Η ενσυναίσθηση

Πιστεύοντας ότι όλα είναι δυνατά, δίνω μεγάλη βαρύτητα στην ενεργητική ακρόαση σε οποίον έχω απέναντι μου, χωρίς να κρίνω και χωρίς να εκμεταλλεύομαι. Αντίθετα, δίνω ουσία στην προσωπική αξία του καθένα, πιστεύοντας ότι με ενσυναίσθηση και αντίληψη του εσωτερικού του κόσμου, μπορεί να πετύχει την προσωπική του ευτυχία, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για τον ίδιο.

Ο επαγγελματισμός

Εκτός από τα βαθιά και ειλικρινή συναισθήματα αγάπης και ανθρώπινης σύνδεσης, η σοβαρότητα και η δύναμη ψυχής με την οποία αντιμετωπίζω κάθε πτυχή της ζωής μου είναι κυρίαρχο χαρακτηριστικό και τρόπος ζωής μου. Με επαγγελματισμό, δύναμη και ορμή, καταφέρνω να ξεπερνώ τα εμπόδια και να κατακτώ νέα επίπεδα εξέλιξης. Αυτά τα στοιχεία αναζητώ να βγάλω στην επιφάνεια σε κάθε επαφή με τον άνθρωπο που με προσεγγίζει.